Elérkezett a szőkeség újabb korszaka!

Imádjuk a szőke hajszínt! Minden árnyalatát… Továbbra is ez az egyik legnépszerűbb, legszebb, ugyanakkor a legkényesebb hajszín világszerte. Azon túl, hogy az ideális hajszínt elérjük, utána a haj karbantartása és az ápoltsága is ugyanolyan figyelmet kell kapjon.

Természetesen a JOICO brand erre is gondol és a már meglévő Blonde Life család 3 új innovációval bővül idén ősszel egy még tökéletesebb szőkeség fokát tűzve ki célul 2018-ban.

Két többfunkciós, akár napi használatra is alkalmas ápoló termék kerül a polcokra, mely a szőke szín tökéletes karbantartását és speciális ápolását célozza meg: a fényolaj és a 3in1 violet hab.

Professzionális újdonságként megérkezik a “hiperszőke” hajfesték minisorozat, mely az egylépéses, könnyű, gyors és csodás, egymással keverhető tónusú szőkítést teszi lehetővé.A hatásfok és az eredmény első használattal meggyőz!

Mivel fognak hódítani azonnal a legújabb termékek?

  • Bizonyítottan megőrzik a festett haj tónusát és briliáns ragyogást ad a hajnak
  • A szőke hajszín egészségesebbnek, életelibbnek és sokkal tápláltabbnak érződik
  • Erősítik a hajat, és több mint 87%-kal csökkentik a töredezettséget már az első használat során
  • Festékek akár 60 perc alatt 5+ árnyalatot világosítására is képes
  • A BLONDE LIFE termékcsalád lágy, csábítóan érzéki illatának üdeségét, valamint extra védelmét és egészségét a hajnak a különféle tápanyagokban gazdag olajoknak, a Tamanu és Monoi olajoknak köszönheti

Innovatív termékek szőkéknek

 

Az Új BLONDE LIFE hajápoló, illetve most már hajfestéket is tartalmazó termékvonal intenzív fényt és csillogást adó, valamint extra tápláló termékeket jelentenek, mely szulfátmentes formulájával kifejezetten a kényes szőke és szőkített hajtípusok napi ápolására és tökéletesítésére született. Az exkluzív szalon szolgáltatások és a maximális otthoni hajápolás professzionális eszközei is.

 

A statisztikák szerint a világosított hajú vendégek 79%-a keres olyan hajápoló terméket, melynek segítségével hajuk fényesebb, ápoltabb és élettel telibb lesz, azon túl, hogy megőrzik a csodás hajszínüket, elkerülve a “sárgás” hatást… erre  nyújt megoldást a legújabb BLONDE LIFE termékcsalád, melynek termékei a finom és sérülékenyebb szőke hajat, annak igényei szerint fényessé, egészségessé és gyönyörű színűvé varázsolják.

Olyan fantasztikus hatékonyságú összetevők kombinációját tartalmazzák, mint a jótékony hatású Arginin, vagy a gazdagon ápoló Monoi és Tamanu olajak, természetes méregtelenítő formulák és az elmaradhatatlan JOICO szabadalom, a Bio-Advanced Peptide Complex®. Ezek együtt garantálják a legmagasabb ápoló faktort és a legfényesebb, legcsillogóbb hajkoronát.
A BLONDE LIFE hajápolói ismét erőssé teszik a gyenge hajszálakat és belülről kifelé újítják meg a hajszerkezetet, így az ellenállóbb lesz a sérülésekkel szemben.

BLONDE LIFE – Briliáns Fényolaj

A Blonde Life termékcsalád egy nagyszerű új termékkel biztosít minden, ami a szőke hajszín tökéletes napi ápolásához szükséges.

 

A Fényolaj egyetlen alkalmazásával azonnal tükörfényt ad az extra szőkék számára is, miközben gazdagon táplálja és védi a hajat. A fényolaj, sok más hasonló termékkel szemben nem színezi el a hajat, semmilyen sárgás hatást nem eredményez, még hőformázás esetén sem.

 

A fényességfokozó tulajdonságai ennek a Blonde Life terméknek kettős innovációt tesznek lehetővé – a tökéletes hidratálást és a szálkásodásmentes végeredményt.

 

Garantáltan ragyogóbb szőke hajszín kapsz, mint eddig bármikor, azon túl, hogy 2 x fényesebb az eredmény, már az első használat során, 7x erősebbé teszi a hajat, ellenállóbb a fizikai sérülésekkel szemben.

Azonnali selymes hatás és puha tapintást kapsz, ugyanis szálkásodásmentes hatást biztosító összetevőket tartalmaz.

A benne rejlő tápláló egzotikus olajok hidratálják a hajat, így akár – 87% -kal kevesebb töredezést érhetünk fésülés közben.

 

Tökéletes választás Neked:

 

∙ Szőke hajadat ragyogóvá akarod tenni

∙ Maximális fényhatást akarsz minimális idő alatt

∙ Napi védelmet akarsz szálkásodás ellen

∙ Szőkített hajadat táplálni akarod és védeni a károsodástól

∙ Selymes, puha érzetű hajat szeretnél

∙ Kristálytiszta formulával akarod ápolni hajad, ami nyomtalan az extraszőke hajon is

 

Extra könnyű használat:

 

1-2 pumpányit vigyél fel a törülközőszáraz/száraz hajra és formázd szokás szerint.

Blonde Life 3 in 1 violet hab

 

Ez a forradalmi újdonság egy ragyogóan szőke tonizáló hab, ami egy hármas hatású ápoló és formázó termék: megakadályozza a sárgásodást, rendkívül sima, szuper lágy és fényes hatást ad. Mindemellett formázó tulajdonsággal is bír.

 

Egy igazán luxus érzésű, krémesen sima lila habot vehetsz a kezedbe.

 

Azonnal árnyalja a szőke hajat, és egy használattal legyőzi a sárgásodást, továbbá megtartja a hűvös szőkék hideg ragyogását és szépségét. Lágyít és simít minden egyes fürtöt, ugyanakkor , akárcsak a legújabb Blonde Life Fényolaj szálkásodásmentes eredményt ad.

 

Tökéletes választás Neked:

 

∙ Ha hideg szőke a hajad és a meleg és sárga tónusokat akarod elkerülni

∙ A fakó szőke haj számára, hogy ismét minden tincs fényesen ragyogjon

∙ Formázó habot keresel, ami könnyű formula és maradványmentes, természetes eredményt ad

∙ lágy hajat szeretnél, ami szálkásodásmentes és finom tapintású

 

 

Extra könnyű használat:

 

Felrázás után egy kis mennyiséget kell a tenyérbe nyomni, majd tiszta, törülközőszáraz hajra felvinni, utána szokás szerint formázható.

Blonde Life Hyper High Lift Crème Color Festékek

 

Az egylépéses szőkítés csúcsa!

 

Az új Blonde Life Hyper High Lift Color a tökéletes megoldás a szőküléshez! Úgy tervezték, hogy gazdagon ápolja a hajat mialatt az eddigi legnagyobb világosítást (5+ árnyalatot) világosítja a természetes hajon. Köszönhető ez az egyedülálló világosító technológiának és az olyan tápláló hatóanyagoknak, mint a Tamanu és Monoi olajok elegye vagy a JoiColor System-ből már jól ismert ARGIplex Complex és a Quadramin Complex.

 

Az egylépéses szőkítés csúcsa! Hiszen 60 perc alatt 5+ árnyalat világosításra képes és még tonizálja is a hajat egy lépésben. Eddig sohasem látott világosítási erő párosul az utolérhetetlen kondícióval. Ragyogó szőke tincsek, hidratált és hosszan tartó színeredmény.

Hogyan használd?

 

A Blonde Life Hyper High Lift Color elsősorban a szőke haj festésére illetve után festésére lett tervezve. Másodsorban lehet vele melírozni, fóliában vagy szabad levegőn egyaránt. Az elképesztően lágy formulával élmény dolgozni, keverési aránya 1:2 azaz 1 rész Blonde Life Hyper High Lift Color és 2 rész Veroxide vagy LumiShine Developer. Rendkívül gazdaságos 74 ml-es kiszerelése miatt.

 

Három árnyalatban érhető el: Pearl (ASH/Violett), Champagne (ASH) és CLEAR (hozzáadott pigment nélküli világosító) E három árnyalat önmagukban vagy egymással keverve is használható. A CLEAR árnyalattal egyénre lehet szabni a hideg pigmentek erősségét így a formulák gyakorlatilag végtelenek.