JOICOLOR SYSTEM –
JOICO FESTŐRENDSZEREK

Páratlan technológiák, utánozhatatlan hajújraépítő aminósav komplexek,
kiemelkedő eredmények, melyek első használattal meggyőznek. Légy részese speciális rendszerünknek, melyben Te is mindig meg fog találni a megfelelő eszközt, hogy elkészítsd vendégeidnek álmaid frizuráit!

A tökéletes hajszín alapvető szükséglet napjainkban. A hajszínek változtatása, az ősz hajfedés vagy a trendi hajszínek mindennapos rutinná váltak manapság egy szalon életében. A JOICO egyedülálló technológiájának köszönhetően immár 5 festékcsaládból választhatjuk ki a legtökéletesebb megoldást, melyet összefoglalóan JOIColor System-nek nevezünk.

Nyújtsd Te is vendégeidnek a legtökéletesebb megoldást!

Szereted a kreatív színkeverést, a tiszta pigmenteket, melyekből személyre szabott formulát keverhetsz? Akkor próbáld ki a Vero K-Pak Color System hajújarépítő technológiáját! A tartós hajfestékeket és a Vero Chrome színezőpalettát is imádni fogod!

Tökéletes őszfedés és hajfiatalító technológia? Ez kell az érett típusú hajnak, mindezt pedig megtalálod a Vero Color K-Pak Age Defy+ festékcsaládban.

A LumiShine előre kikevert termékcsaládunk használata pofonegyszerű és az ARGIPLEX technológiának köszönhetően erős, 2x ragyogóbb végeredményt kapsz minden alkalommal!

Imádjuk a szőke hajszín minden árnyalatát! A legnépszerűbb, legszebb,
ugyanakkor a legkényesebb hajszín világszerte. A tökéletes színt, korrekciós munkát pedig bízd specialistára, mint a Blonde Life professzionális termékcsalád!

 
Trend, divat és merész árnyalatok? A Color intensity fizikai színezők árnyalataival megvalósíthatod minden színes hajálmodat, az egymással keverhető színeknek köszönhetően semmi sem szab határt a kreativitásnak és képzeletnek.

Tekintsd meg festőrendszereinket: