COLOR INTENSITY

Ez az intenzív színező sorozat minden elképzelhető őrületes színt tartalmaz, mellyel feldobhatjuk “unalmas” hajszínünket!

Az Intensity egy különösen kíméletes színezési forma, mivel csak ápolószereket és tiszta pigmenteket tartalmaz.

Előszőkített alapra kell feltenni (melyhez nagyon ajánljuk a Vero Light Szőkítőport és 10 Volumen Veroxide formulát) Ha elértük a kívánt színmélységet az Intensity árnyalatokat egyenesen a tubusból kenhetjük is fel, nem kell hozzá semmilyen előhívó. Az Intensity egy fizikai színező, ami azt jelenti, hogy csak a hajszálak felszínét színezi meg. Ott nagyon élénk és telt színeket biztosít 6-8 mosásig.

A színek fentarthatók természetes folyamatosan is, ilyenkor már nem kell az adott tincset újra szőkíteni, csak kenjük fel a multkori árnyalatot vagy válasszunk egy teljesen másikat! Az árnyalatok keverhetőek egymással, természetesen tiszteletben tartva a színelméleti alapszabályokat.

Az Intensity színezőkben is megtalálható a JOICO egyedülálló Quadramin Complex-e, aminek köszönhetően a szőkített haj is ragyogó és fényes tud lenni. A színek végtelen tárházát még bővíti az Intensity CLEAR, mely bármelyik árnyalattal keverve puhább, világosabb tónust eredményez! Fess vele úgy akár egy művész!

Mivel fog elvarázsolni?

  • Meghökkentő, különleges színekkel hódíthatsz, melyek garantáltan Rád irányítják a figyelmet, akár 20 hajmosásig megőrizve a vibráló színeket!
  • Keverhető bármely más Color Intensity színezővel, mely most már 33 árnyalatban érhető el, végtelen lehetőségeket kínálva a fantázia kibontatkoztatására, közvetlenül a tubusból!
  • Az Intensity színezők tartalmazzák a JOICO egyedülálló Quadramine Complex hajújraépítő technológiáját, melynek segítségével a színezési folyamatot követően is egészséges, gyönyörű hajat kapunk!
  • Ultra gazdag, tápláló Kukui Nut olaj összetevője révén a haj extra ápolásban részesül, és gyönyörűen fényes lesz.

Annak érdekében, hogy a színezett haj tovább maradjon élénk és egészséges, ajánljuk a Color Endure,K-Pak Color Therapy és a Color Infuse termékcsaládok otthoni használatát. Extra tipp: A tartós színhatás megőrzésre érdekében használd a Co+Wash család festett hajra való termékét!

Ne feledd, hogy ezeket a színezőket is előszőkített alapra kell felvinni (8-as színmélység vagy világosabb) a legjobb eredmény érdekében. Kizárólag professzionális felhasználásra!

joico_professional

Nézd meg összes oktatóanyagunkat a Joico Online Iskola menüpont alatt!