VERO K-PAK AGE DEFY

Ahogy a bőrünk,úgy a hajunk is ki van téve az idő múlásának, nem csak a színét veszti el de az Ősz hajszálak mellett gyakran fénytelen és nehezen kezelhető lesz az idősödő haj.

Az ősz hajszálak pedig folyton kikandikálnak, elállnak a többitől. Erre és még jó pár problémára hoz megoldást az Vero K-Pak Age Defy, az első hajfesték, mely vissza forgatja az idő kerekét s mialatt megfesti a hajat vissza adja annak fiatalságát. Nemcsak a színét de rugalmasságát, fényét, lendületét is.

A Vero K-Pak Age Defy 3-defence Complex hatóanyagai visszatöltik a hajszálakba azokat a lipideket és aminosavakat, melyeknek a termelése az idő előrehaladtával már nem termelődik természetes úton. Így lehetséges, hogy egy Age Defy-jal festett haj valóban megfiatalodik.

A festék úgynevezett Bio-mimetic Ceramids pedig a hajszálak fényvisszaverő képességét javítják, ezáltal újra csillogó és fényes lesz a haj. A JOICO szabadalmaztatott Quadramin Complex-e pedig a festés alatt építi újra a hajszálakat belülről kifelé haladva a pontos molekula méretekkel, így a megfestett tónusok még stabilabban tapadhatnak az akár sérült, vagy roncsolt hajszálakhoz.

Az Age Defy sorozat tartalmaz egy CLEAR nevű “árnyalatot” is, mely nem tartalmaz festék pigmenteket csak a fiatalító hatóanyagokat, így azok a hölgyeknek is megoldást nyújt, akik szeretnék élvezni a hajfiatalító kezelés minden extráját de nem szeretnék befesteni ősz fürtjeiket.

JOICO-VeroK-Pak-Age-Defy-JANA-Model
JOICO-VeroK-Pak-Age-Defy-JOLA-Model
joico_age_defy_banner_2
joico_professional

Nézd meg összes oktatóanyagunkat a Joico Online Iskola menüpont alatt!