SZALONTRÉNING

Nincs időd oktatásokra járni? Gyakorlatisabb fodrász vagy az átlagnál?
Akkor ezt a tréning formát pontosan Neked találtuk ki!

Az elmúlt években több száz végzett fodrászt képzett tovább a JOICO Magyarország oktatói csapata, mindeközben hamar világossá vált, hogy a piacon lévő márkákhoz hasonló oktatási rendszerrel nem tudunk minden igényt tökéletesen kielégíteni. Felméréseink és tapasztalataink alapján, törekedtünk egy olyan egységet képezni a professzionális fodrász hallgató és oktató között, amivel minden felmerülő igényt, tökéletesen ki tudunk elégíteni.

Mitől egyedi ez a rendszer?

Tapasztalataink alapján, az egyik legfontosabb tényező egy fodrász munkáját illetően, az idő. Idő a tanulásra a munkára, vendégekre és a fejlődésre.

Mi mindezt egy nagy egység csomagban nyújtjuk a fejlődni vágyó fodrászok számára, ugyanis nem szükséges időt szánni az oktatási központba való eljutásra, nem egy tollal és papírral a kezében jegyzeteli az elméleti oktatásokat, nem kell ott hagynia a szalonban a vendégeit, hisz mi látogatjuk meg őt.

Hogyan vehetném igénybe a szalontréninget?

A fodrásznak nincs más dolga, csak felvenni a központunkkal (+3630 490 5565) vagy már meglévő értékesítőjével a kapcsolatot és időpontot egyeztetni.Ezt követően találnia kell vendégkörében egy nehezebb, számára is problémát jelentő hajszín megfestésére szolgáló vendéget, akin oktatónk prezentálhatja a JOICOLOR festék rendszer egyedülálló működési technológiáját.

Hogy zajlik egy szalontréning?

Oktatónkkal előzetesen leegyezteti a szalontréninget igénybe vevő fodrász a festeni kívánt modell alap színét, eddigi festés történetét és az elérni kívánt színt. A szalonba érkezés után, analízist végez a szalontréner, melyben dokumentálja a modell hajtő, hajközép és hajvég színét. Fontos figyelembe venni az ősz haj jelenlétét és annak %-os meghatározását. Oktatónk felméri a haj állapotát és a munkafolyamatot vázolja a fodrásznak. Amennyiben szükséges, előkezelést vagy visszapigmentálási folyamatot végez. A szalontréning festéstől függően 2-4 órát vesz igénybe.