RÓLUNK

Egy átlagos rovat, átlagon felüli emberekkel, akik missziójuknak tekintik,
hogy napról napra többet tegyen Érted, kedves olvasó!

GAJDOS LÁSZLÓ

Ügyvezető igazgató

Akik ismernek, tudják, hogy közel 20 éve tevékenykedem a fodrász iparban, ez idő alatt volt szerencsém több márkával is megismerkedni, azonban a professzionális munkavégzés és termék használat iránt való törekvésem 2005-ben végleg beteljesült, mikor is letettem az úgynevezett voksomat a JOICO termékeire.

Azóta aktívan segítem a JOICO márka magyarországi fejlődését és évről évre rendületlenül bővítem szakmai tudásomat. Ennek kitűnő teret nyújtott a JOICO Laboratoires Europe, ahol többek közt David Murray, Bert de Zeeuw és Wendy van der Helm kíváló mesterek oktatásain vehettem részt. Ezt a már megszerzett tudást, lendületet és professzionális munkavégzést próbálom napról napra átadni a fodrász társadalomnak.

SZIKRISZT JÓZSEF

Művészeti igazgató – mesterfodrász

Közel 9 éve oktatom a JOICO termékek iránt érdeklődő fodrászokat és 2010 óta a JOICO Magyarország művészeti vezetője pozícióban végzem munkámat. Büszke vagyok a 2009-ben elnyert „Sztár fodrász” címemre, melyet a Szépítész Magazin adott, és a 2011-es év női fodrásza díjra, amit alternative haj kategóriában nyertem el. A legnagyobb örömmel mégis az tölt el, hogy számos külföldi országba hívnak, mint vendég oktatót. Ez egy igazi elismerés számomra.

TÓTH ÁDÁM

Operatív menedzser

Élvezet egy olyan strukturált cég csapatához tartozni, amely egy stabil fiatalos munkahelyi légkört biztosít. Ahol a jó kedélyű külső komoly belsőt is takar. Ez azért is fontos, hisz hasonló az Én általam képviselt életformához. Örvendetes számomra a tudat, miszerint ezzel is megkönnyítjük partnereink versenyképességének fenntartását.

SZIRTES ESZTER

Kereskedelmi ügyintéző

Szirtes Eszter vagyok, fedőnevem: Mamma 🙂 2012 óta vagyok a JOICO csapat tagja. Nevemhez hűen, feladatom a hiba és problémamentes munkamenet megteremtése, és a háttérből koordinálni, hogy a termék mielőbb eljusson Hozzád.

RUSZNYÁK BALÁZS

Területi képviselő- értékesítő

Olvastam egy felmérést, amit Angliában készítettek két évvel ezelőtt. Arról szólt, hogy vajon melyik szakmában dolgozó emberek a legboldogabbak. Az elsők között a fodrászok és a kozmetikusok végeztek és akkor fogalmazódott meg bennem, miért is szeretek a szakma közelében dolgozni. A fodrászokkal való kontaktust, illetve kihívást, nem munkaként, immáron ötödik éve mindennapi játékként élem meg. Szerencsés ember vagyok, hogy azzal foglalkozhatom, amiben örömöm lelem.

NAGYHAJU BALÁZS

Területi képviselő- értékesítő

11 éve dolgozok a szépségiparban, azon belül is a professzionális fodrász ágazatban értékesítőként. Szeretem, dolgozok érte, mert hiszek benne. Ez a Joico.

BITA DELI

Területi képviselő- értékesítő

Legfiatalabb értékesítőként én felelek az ország nyugati régiójának képviseletéért, szeretem, hogy dinamikusan és proaktívan lehet dolgozni ezen a területen a JOICO-nál…

NÉMETH NOÉMI

Oktatófodrász

Az oktatói feladat abban más, hogy a sok új információt és saját tapasztalatot át tudjuk adni a fodrász kollégáknak és így eredményesen tudják használni kiváló és széles körű termékeinket. Nagyon jó amikor a kollégák visszahívnak és elmesélik milyen pozitív eredményt értek el a munkájuk során az elhangzott információk után. Visszajelzés, hogy igen, sikerült amit szerettem volna átadni! A Joico lehetővé teszi kiváló termékeivel! Megérte és köszönöm.

KOZMA NORBERT

Oktatófodrász

17 éve vagyok fodrász, azt hiszem 6-7 éve oktatok, a saját üzletmenet vezetem, Azt szeretem a joicoban, hogy amit ígér azt hozza is! Mindenkinek ilyen hálás vendégeket kívánok amihez a Joico segített hozza!

VÁRADI KATI

Fodrászmester

Váradi Kati nevét a fodrász szakmában már senkinek sem kell bemutatni, hiszen több évtizedes sikeres versenyzői és zsűrizős év is mögötte áll.
” Fodrászként 7 éve csatlakoztam a JOICO Beauty Salonhoz, mint legelső oszlopos tag és azóta is érzem, jó döntés volt. A márkahűségem töretlen és szeretem, hogy a JOICO hungary csapata igazi család…”

CSÓKA DÓRA

Fodrász

Csóka Dóra vagyok 6 éve végeztem Gödöllőn. Nagyon régóta az volt minden álmom, hogy fodrász lehessek, így nagyon elhivatott vagyok a munkám iránt. Szakmaválasztásom  legfőbb oka az volt,  hogy imádok emberekkel foglalkozni, adni nekik valami újat, amivel hozzájárulhatok az életük szebbé tételéhez.

CSIKESZ DÓRA

Marketing manager

Hogy milyen a JOICO-nál dolgozni? Pont úgy tudnám leírni, mint magát a márkát: pazar, prémium és piacvezető.